El nostre centre

En pots trobar al C/ Diputació, 153 (08011 - Barcelona)

Mandala Barcelona

En una ciutat cosmopolita i dinàmica com Barcelona, en què l’oferta de serveis cada dia és més variada, constant i exigent, es troba un oasi de pau, dedicat especialment a la bellesa, la salut i el relax dels seus habitants i visitants.

Emmarcat en el barri de l’Eixample Esquerre, els nostres clients passen a ser la nostra prioritat, i Mandala aconsegueix que es transportin a un refugi acollidor de pau per a tots els sentits. Cuidem l’ambient, la música, la il·luminació, i tot allò que l’envolta, perquè la seva experiència amb qualsevol dels nostres serveis, els aporti una cura de salut física i emocional.

 

Comptem amb un equip professional, amb àmplia experiència i dilatats coneixements. En constant formació i especialització. I amb un caràcter afable, professional i discret. Per al nostre equip, la satisfacció i el benestar dels nostres clients, és l’objectiu principal, i la nostra professionalitat i coneixements la millor manera d’aconseguir-ho.

A “nostres Serveis” trobaràs la millor manera de recuperar el benestar i una bellesa saludable, gràcies a les nostres teràpies i tractaments, ideats per a la cura físic i emocional.

En Mandala podràs trobar des depilacions masculines i femenines, fins a tractaments per gaudir en parella, passant massatges, tractaments per a la cara, manicura i pedicura, o tractaments complets per cos i ment.

 

Les nostres instalacións

 

Mandala Barcelona

C/ de la Diputació, 153
08011 Barcelona
Tel. 34 932 22 90 44
info@mandalabarcelona.es
www.mandalabarcelona.es